Трета седмица няма следа от Галин. Братът на изчезналия мъж от

...
Трета седмица няма следа от Галин. Братът на изчезналия мъж от
Коментари Харесай

Трета седмица няма следа от Галин

Трета седмица няма диря от Галин. Братът на изчезналия мъж от Русе Ивелин Димитров описа, че Галин е бил закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители и се е свързал с полицията.

В 17:18 е звъннал на 112 и е споделил, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван, споделя още братът на Галин по бТВ.

Близки и родственици не престават да търсят 30-годишния мъж. Той е бил във очевидно обезпокоително положение и напуща регионалния град. Взема стая в къща за посетители в село отвън града.

“Полицията не дава доста сведения какво прави по този въпрос. Разчитаме най-вече на нашите сили ”, сподели Ивелин Димитров.

Чух с моя брат в деня на неговото изгубване. Той ми се обади към 12:30 часа и звучеше необичайно, с къси фрази, попита ме къде съм и дали може да пристигна при мен. Аз бях дошъл на море и му споделих, че ще ревизира вариантите, след няколко минути му писах, само че по-късно по този начин и не получих отговор от него, спомни си още братът на изчезналия.

Ивелин акцентира, че е закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители.

В следствие Галин се свързва с полицията.

„ В 17:18 часа е било повикването и споделя, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван. Той работеше нощни смени като таксиметров водач. Подозираме, че има късмет да е станал очевидец на нещо, което към момента не знаем какво е “, добави Ивелин.

Той добави, че брат му не е споделил с общия прочут какво е неговото терзание.

Когато сигналът от Галин стига до полицията, те са почнали да го търсят в региона, от който се е обадил. В първите няколко дни е било доста интензивно търсенето – с термокамери. Майка ми и родственици отиват, там където е открит неговият телефон. Около една седмица след неговото изгубване взехме решение да оставим храна в една къщурка. На идващия ден тя още беше там, само че два дни по-късно беше изчезнала, описа Ивелин.

Преди седмица роднините на момчето сигнализирах до медиите, че той липсва. Малко преди да изчезне покрай село Кошов, е открит мобилният му телефон. Оказало се, че последното позвъняване било до 112.

Младият мъж е докаран в къща за посетители в селото от другар на татко си. Искал е да си почине два-три дни. Така е споделил на татко си. Взел е малко облекла в една раница, сподели тогава пред Нова ТВ майката на 30-годишня мъж Ангелинка Димитрова.

По думите на дамата малко след идването си следите му се губят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР